dimarts, 8 de setembre del 2009

Quan més vas d'estreleta, més borinot eres!!

Res feia presagiar que les sensacions i les expectatives del tren a Barcelona quedaren entelades per un oratge amenaçador i per uns inaudits problemes de so en un concert de tanta grandària i tan costoses entrades.

Arribats a Sants trobarem l'habitació de seguida i una vegada havent deixat les bosses, ràpid posàrem rumb a la muntanya màgica. No cal dir que el temps era ajustat i que els nervis eren molts ( tants que els més menjadors no volien ni parar-se a pillar alguna cosa per fer un mosset ). Ja dins l'estadi, tots quedàrem captivats per la gentada que hi havia i per uns barrils de cervesa de 30 quilos que portaven assistents del concert a les esquenes i les venien a uns preus prou desorbitats.

Anem al gra, el començament va ser molt elèctric i prometedor. Llàstima que de primer hora, el so de la part dreta del concert comença a fallar i cabrejar al personal. I en lloc de para per veure si les coses es podien resoldre, el paixarell de Chris Martin continuava com si res passara. Les cançons anaven passant i el problema lluny d'acabar s'agrandava a cada instant.

Ja adonant-se de que les coses no anaven bé, la banda va començar un mini-concert agafant els instruments i eixint fora de l'escenari com un unplugged. Al meu parer van fer un poc el ruc fins que alguna persona els notificara que el so anava més o menys decent. Per al que va vindre després, a mi ja me la sauva prou.

A l'eixida cal destacar l'actitud heròica i la determinació titànica de Wallace a l'hora d'aconseguir CD's per a tots lluitant contra la marabunta. I es que ja es sap, que el coratge escocés és difícil de batre.

Ja de tornada del concert i després de sopar a mitjanit anàrem a la Ovella Negra on ens serviren poals d'alcohol i on dos guiris ens van pujar la temperatura veient les seues evolucions. Després d'això, anàrem a cremar les naus al Karma on gaudírem d'una bona música i on ja els esguitets anaven com en una boda.

A l'endemà, passejada per Rambles i barri gòtic i després d'un plat combinat ben complet, tornàrem d'esta xicoteta aventura un poc frustrada.

Ací us deixe un enllaç on es demana a la banda que tornen a Barcelona debades en compensació pel lamentable espectacle de divendres passat. Jo ja he signat.

P.D. Curigi, tu tens fotos per mesclar-les amb el text?