diumenge, 25 de juny del 2006

Allau d'adhesions al jonotespere


Entre bravetes i calamarets del Solbes, s'ha gestat aquesta contra-programació de la visita que patirem aquesta setmana que ve. Ara que els anglesos anaven a fer-te fill adoptiu perquè ni ells, dominen tant les divisions inferiors de la Premier, va i te'n tornes.No ho entenc, no ho entenc.

Cal avisar-te de que el tot el Ravalet està engalanat amb pancartes com les que veus ací al costat, els de la marxa ciclo-nudista faran 100 kms de València al poble per fe-te costat (ves amb compte que no se t'acosten massa) i tot conclourà amb el Xavi Castillo protagonitzant 'Les aventures del Tatet en la terra de la Taula Redona')

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mai m´havia sumat a col·laborar amb gatzara però he de reconeixer que jo "estuve alli" es a dir en el soparet de solbes, i al vore en gatzara penjat el "no t´espere sentum m´he decidit".

He de dir que no sols Bocairent está volcat, sino que també València......el carrer Serpis està expectant imatges del Tatet per tots els llocs, fins i tot les Ersmus duen samarretes amb la cara del Tatet...."Nosaltres si t´esperem" diuen. També he sentit Paquito Camps i Rita volen anar a l´aeroport per esperar-lo, amb conexions en directe amb la Cope...

De tota manera l´esperarem amb resignació. quin remei...


Moret