dimecres, 27 de desembre del 2006

Crònica d'un any: !!! Ole tu mare !!!

Com passa el temps, pareix ahir i fa ja quasi un any des d'aquest compul de samarros.
Amb l'any 2006 tocant a la seua fi, és hora de fer un repàs del que ha sigut l'any de la consolidació de la comunitat gatzara.
Com diria el rutllo al video de festes de sam, " Amb eixa oloreta a herbero pels carrers de Bocairent començava un any que serà recordat pels amics/amigues de la comunitat gatzara, com un any que es pot resumir amb la frase que alguns membres vam escoltar al lloc de costum el dissabte passat: " Mira els del blog més visitat de Bocairent"

Del mes de gener cal destacar com no el primer gran pic de comentaris de la ja llarga vida del blog, arribant-se a replegar 41 comments en un sol post, a més del compul de samarros del qual maese nousseb a fet us durant tot l'any gatzara.
Entrat el febrer, i despres d'haver passat unes bones festes, amb l'ajuda de laqueinflaelcontador recolliem la primera alegria, amb pisculabis inclòs per part de gatzara, amb l'arrivada de la visita 2000.
Al mes de març, una nodrida representació de la comunitat gatzariana deixa emprempta en les terres del veí poble de Banyeres, les fotos donen fe. I a més es va batre una marca que fins a dia d'avui no s'ha tornat a veure, aconseguirem la fredolera xifra de 52 comentaris en un únic post: ! que brutos !

Del mes d'abril no recorde cap dada ressenyable, però segur que algun membre ( acceptant també els anonymous ) poden assenyalar alguna dada important, de la qual despres de tanta rutlla, jo no recorde.
Al mes de maig acomiadarem a sentum, que marxa a les terres de la Gran Bretanya a preparar el conclave gatzarià que tindria lloc a la ciutat de Cheltenham mesos despres, i com no ressenyar l'assoliment de la visita 5000 de este el nostre blog.
El juny i juliol passaren sense pena ni glòria (i em remet al paràgraf del mes d'abril, acceptant anonymous per referir-se a qualsevol acte gatzarià), llevat del retorn de sentum i del naixement d'una nova gatzara-afeccionada de nom Noa.
Al mes d'agost començava l'època de les cervesses, destacant una molt refressssssshhhhhhhcant a la caseta del maese nousseb acompanyada dels pistatxos de rigor, tanmateix el mes d'agost va donar per a molt més, com no una gran rutlla a un gran escenari, les fotos parlen per si assoles, però no puc evitar comentar el momoent conga, o el moment never mind, o com no el moment de regar les plantetes del gurú amb la música de la troya de fons, sobren les paraules ( o millor dit, sobren poals de regar).
El mes de setembre fou data assenyalada, doncs un membre de gatzara va passar per la vicaria, la qual cosa duu associada una despedida de solter, en la que el moment del joc dels xupitos amb tota la trope fou el moment més àlgid.
En octubre el blog es feia major, aconseguiem la visita 10000, enxampada per sentum però no fou fins fa poques dates que ho varem corroborar.
Novembre començà amb la nit més rutlla la del rutllo, nit en la que va haver un membre que es va convertir al vampirisme eixint malparat un servidor. Però a banda d'esta nit no es pot oblidar l'emocionant crònica de Matt el viatger, així com l'eixida a l'àmbit internacional del món gatzara, obtenint visites de llocs tant inhòspits com Indonèsia, Suècia, India ...
Del mes de desembre que dir, doncs que des de la felicitació de Nadal de la família reial que no s'havia vist res paregut. A banda destacar també l'expedició gatzara a la Gran Bretanya, a més d'una nova fita assolida el dia 12 de desembre on vam rebre 137 visites.

Des d'ací demanar a tot el món que ens visita, que participe més i a vore si podem aconseguir abans que acave l'any la visita 13000, intente-m'ho, això si: !! Nense Tiria !!

PD: Promet que el proper post no serà tant llarg i que tindrà més reportatge visual que escrit: NEVERMIND anem a per tu!!!