diumenge, 25 de juny del 2006

Allau d'adhesions al jonotespere


Entre bravetes i calamarets del Solbes, s'ha gestat aquesta contra-programació de la visita que patirem aquesta setmana que ve. Ara que els anglesos anaven a fer-te fill adoptiu perquè ni ells, dominen tant les divisions inferiors de la Premier, va i te'n tornes.No ho entenc, no ho entenc.

Cal avisar-te de que el tot el Ravalet està engalanat amb pancartes com les que veus ací al costat, els de la marxa ciclo-nudista faran 100 kms de València al poble per fe-te costat (ves amb compte que no se t'acosten massa) i tot conclourà amb el Xavi Castillo protagonitzant 'Les aventures del Tatet en la terra de la Taula Redona')

dissabte, 24 de juny del 2006

Pot de Plom recolza la campanya del jonotespere.org



Havia de ser Xavi Castillo (qui sí no) el que criticara durament l'ús sectari i mediàtic que s'està fent de la visita del Papa a València. En PluraliaTV han penjat un vídeo on fan burleta de tota la parafernàlia muntada al voltant d'aquest event, del significat de l'encontre que es durà a terme en València, etc. Xavi, si no existires, hauríem de parir-te!! Com diria Rita: Que viva Valencia!! (Molta atenció a la diferenciació que fa entre les peres i les pomes). Ací teniu el video.
Huí Maria de la Pau se'n recorda de nosaltres

Tot un detall per part seua. La mostra ací. Faig èmfasi en la passaivitat de l'alumnat: els reclamava l'atenció dient-los que eren poc més que autistes i tu, com qui sent ploure!!!.

divendres, 23 de juny del 2006

Semos peligrooosos!!!



Poca broma que vinc alteraet

dijous, 22 de juny del 2006

Més adhesions al jonotespere.org

Aquesta vegada son la plataforma jonotesperevestit.org, la qual organitza una marxa cicl-nudista per celebrar l'arribada de sa Santedat. També demanen una bombolla amb microclima especial com la de la Ciutat de les Arts i les Ciències per si de cas corre massa l'aire. Agustines resistiu!! Ki okupa, preokupa!!

dimarts, 20 de juny del 2006

Estoy que lo flipo con mi pelo

En el dissenyador estilístic del cabell pots provar 50000 combinacions possibles de pentinats sense haver de físicament patir les seues conseqüències. Nousseb!! açò és un filó que no podem desaprofitar!!!Podem posar-se rastes de color morat o punkarres de medio pelo. Totus tuus, valent!!

dilluns, 19 de juny del 2006

Ja hi ha un esquelet per a la nova versió de gatzara

Feta amb Drupal és una canya i d'una vegada per totes, assolirem el control total de la web. Seguirem informant. Me'n vaig a estudiar!!

dimarts, 13 de juny del 2006

I'm from Barcelona



Són suecs, semblen els Inhumanos perquè són cent i la mare i destil·len bon rotllo pertot arreu. Fan cançons molt simples però super-apegaloses. I com a mostra el mp3 que tenen a la seua web http://www.imfrombarcelona.com. A continuació la lletra xorra de la cançó:

We're from Barcelona
I'm gonna sing this song with all of my friends
and we're I'm from Barcelona
Love is a feeling that we don't understand
but we're gonna give it to ya

We'll aim for the stars
We'll aim for your heart when the night comes
And we'll bring you love
You'll be one of us when the night comes
Avorriment guarderil en l'institut!!!

(El Roto-elpais.es)

Ahí van unes vinyetes del País que he trobat mentre faig una avorrida guardia a l'institut: què manera de perdre el temps en la de coses que hi ha per fer!!

Una sobre la deslocalització de les empreses. I una sobre la poca consideració amb les matemàtiques.

dimarts, 6 de juny del 2006

Desidia

Vull canviar el fons de la pàgina i agregar d'una vegada per totes musiqueta a la web i no trobe mai temps... crec que conviure un any amb el màxim representant de la desidia i la ronya m'ha afectat i més del que es penseu. Au, a acabar de fer faena.

dissabte, 3 de juny del 2006

Rebuig definitiu a la macro-urbanització



No podia ser un altre dia que no fos el del Panellet dels Suavos. La conselleria de Territori rebutja un projecte descabellat des del seu plantejament inicial passant pels teòrics beneficis que aportava. Segons Coselleria la macro-urbanització entra en competència amb el Pla d'Ordenació de Recursos Naturals de la Serra Mariola (PORN), també afecta a la Xarxa Natura 2.000 d'Interès Comunitari i a una Zona d'Especial Protecció d'Aus (ZEPA).

L'ajuntament ha assumit la decisió i ho ha paral·litzat arguint la seua inviabilitat ecològica i tècnica (m'he de pessigar per creure-m'ho!!).

HUÍ ÉS UN DIA GRAN per a nosaltres però no cal baixar la guardia. En Albaida ja està tot el peix venut i la 'untamenta' ja ha conseguit obrir-se pas davant l'estupefacció de la ciutadania.A hores d'ara centenars d'associacions es manifesten per València per tal de combatre la cultura del formigó i del camp de golf què se'ns està menjant tot.
Què ve Benet!!!


Sempre associaré el nom de Benet al gos negre i prim, de orelles afilades que tenia Isaac en sa casa. Quan veig Canal 9 esta temporada crec que els lladrucs i la por d'aquell gos tornaran i la meua infantesa vindrà a mi com per encant. Res més lluny de la realitat, els poders fàctics organitzen macro-esdeveniments d'aquest tipus per a distreure'ns.. huí ha eixit en les notícies el proveïdor oficial de waters portatils. Per favor, me'n pots portar un a casa? Són inodors a diarreres com la que patisc al veure C9? Més informació al portal de benvinguda de Benet