dissabte, 29 de juliol del 2006

Foto refresshcants i d'altres coses



D'axavo els dos fornits baywatcher´s de la foto. Només els falta una schweppes i un platet de shampinyons per estar igual que en la plaça. I que em dieu de les colxonetes: les vau portar de compromís o que? això no està unflat!! A més pareixeu Faemino i Cansado: Faemino amb la roja i Cansado sense mostatxo amb la blava.

Una altra cosa: l'any que ve l'IES L'Estació es veurà abocat a un tancament expeditiu perquè tant curigi com jo mateix anem a posar-lo cap per amunt. Si no, temps al temps. Això sí!! que ens lleven allò ballat (sona un poc ortopèdic!!)

dimarts, 25 de juliol del 2006

No t'agrairé prou com que em refresques l'estiu



Maria de la Pau Janer torna a la càrrega amb una fantàstic història d'un succés real ocorregut en Anglaterra. Vosaltres mateix. És recomanable escoltar la banda sonora de "El Cartero y Pablo Neruda" quan lliges l'article.

dissabte, 22 de juliol del 2006

Benvingut el retrobat ciclisme



Huí era dia de rendir comptes i agrair tant al Sastre com al Pereiro que ens hagen ressucitat l'afició pel ciclisme i la seua èpica. Era quasi impossible batre a Landis en la seua especialitat però malgrat tot, s'ha plantat cara i s'ha caigut honradament i tots ho hem fet acompanyant als dos monstres de la bicicleta. Lluny queden ja els gemecs de la mala etapa de Morzine i del Joux-Plene. Noves ocasions vindran que ens portaran guanyadors impenitents arrassant pel Tourmalet, Alpe d'Huez etc.. o volant com en la contrarellotge de huí. Llarga vida a ciclistes com Sastre i Pereiro!!

dijous, 20 de juliol del 2006

Divuit senzills apunts per resoldre xicotetes dolències

En aquest article podeu trobar un detall de divuit coses a fer per solventar els xicotets problemes de salut que ens envaeixen diàriament. Hi ha de sorprenents:

1. Si et fa mal la gola, rasca't una orella.
2. Experimenta l'audició supersònica! (en cas de tindre un 'tabardillo' insuportable)
3. Supera les ganes de pixar pensant en el sexe!
4. Tus quan vagen a punxar-te!
5. Alivia't de la congestió de nas, movent la llengua!
6. Per combatre l'acidesa d'estómac, gita't sobre el teu costat esquerre!
7. Cura't el mal de queixals, fregant-te gel per la palma de a mà!
8. Fes desaparèixer les cremaes d'una mà, fent força sobre els dits de l'altra
9. Si vols evitar el barco de les tonyes, recolza les palmes de la teua mà, sobre una superfície rígida. (i més)

dimecres, 19 de juliol del 2006

70 anys de la Revolució Social



El trasbals provocat per un enfrontament entre germans va provocar a la seua vegada el sorgiment d'altres elements com la Revolució Social ocorreguda en Catalunya i Aragó durant els primers dies de l'enfrontament.
Aquest moviment es va caracteritzar per un gan canvi social dintre el qual els treballadors i els llauradors colectivitzaren terres i indústries i tractaren de posar ordre en uns moments en que el govern havia perdut tota potestad. Aquesta colectivització va tindre un gran èxit malgrat no disposar dels recursos necessaris per explotar els camps i es va equiparar a les grans superfícies controlades pels nacionals. Amb el progrés de la guerra i l'augment de poder dels comunistes aquestes colectivitzacions van ser suprimides de socarrel amb insidies infundades.
Com a referents bibliogràfics d'aquests fets teniu l'Homenatge a Catalunya de George Orwell o la pel·lícula 'Tierra y Libertad' de Ken Loach.

dilluns, 17 de juliol del 2006

Exemples d'integració que no venen

Huí Clara-Simó ens obri una finestra a l'esperança dintre d'aquest mon tan enrarit i on la diferència és una qualitat a amagar i menysprear. Si no s'ho creeu, atents a esta notícia, la qual a Canal 9 tingué una ampla difusió però oblidaren (deliberadament o no) comentar un aspecte esperançador per a un succés tan desafortunat: Diari AVUI (17 de juliol de 2006).

diumenge, 16 de juliol del 2006

Retrobament amb Hamlet en Aielo



De tot el festival, al meu parer eren els únics que es salvaven. El grup de metal madrileny es va fer esperar apreparant tota la parafernalia del directe però no van defraudar. El Molly i els seus eixiren a menjar-se l'escenari i és ben cert que satisferen a l'escassa afició assistent. Barrejaren cançons del Syberia (el seu últim i més íntim disc) amb les dels anteriors més contundents(Inferno o Insomnio). Una canya que podeu avaluar per vosaltres mateixos. En la cançó de la setmana: "Denuncio a Dios".

dissabte, 15 de juliol del 2006

El dia que vam pillar la mamella per les mans

La més sincera enhorabona a wayne(de nom manel), a crespo, a pili, a la xiqueta de Nousseb, a curigi, als companys de Móra i tota la gent coneguda que haja aprovat. Ara a xuplar com a comdemnats!!
Sintonies d'infantesa (II)

A causa del clamor i l'interés demostrat per sentum, ahí va la cançoneta el Poopsnagle i del misteri de les set salamandres. Visca Caffarel!! Ací va sintonia

divendres, 14 de juliol del 2006

Sintonies d'infantesa (I)

Huí començarem per una sinonia característica dels diumenges a la vesprada: Musy, Gobo, Bombo, Dudo i Rossi etc. feien de les seues amb les amenaces d'Sprocket i els Goris. Igualment entranyables eren el Tio Matt el viatger i la Muntanya de Basura.

dijous, 13 de juliol del 2006

Rasputin o monjo de clausura?

La comunitat gatzara es preocupa per la bona salut dels seus asidus lectors i per això us proposa un mega-test (de tant llarg es fa pesat) sobre la vostra activitat sexual. El millor del tot és l'informe detalladíssim que ix al final. Aprens conceptes nous la mar de refinats. No digueu masturbació, cal dir auto-eròtica.

dimecres, 12 de juliol del 2006

Hem rebut a la selecció o al Papa

No queda massa clar:

1): Bote bote bote ateo el que no bote
2): Pitades a l'aplegada de Zapatero
3): El Papa es macareno, macareno (música Guantanamera)
4): Oe oe oe que viva el Papa
5): Mucho Papa mucho papa eh eh
6): Sí sí sí, el papa ya está aquí (entonación sí sí sí, nos vamos a Berlín)
7): Benedicto benedicto Oe oe oe
8): "Sácalo por la tele que hay catalanes católicos"
9): Se nota se siente, el Papa está presente
10): (Aplegada del Papa) Benedicto, Benedicto, OE OE OE
11): Benedicto, amigo, la familia está contigo
12): Mucho Papa, mucho Papa, eh eh
13): Juan Carlos, primero, no viene Zapatero

Siga com siga, ni uns ni altres passen de quarts. A cridar, a cridar!!

dimarts, 11 de juliol del 2006

EL joc de Zizou a la xarxa

No fa ni 48 hores que cabotà d'or es va consagrar i ja hi ha jocs que el parodien. Entreu i mireu. El pitjor de tot és que possen a Materazzi com un corderet indefens. Que li pregunten a Sorin la favà que li va fotre!! Este post va especialment dedicat als redactor de Marca i As que ens ha donat pel sac mentre ganes han tingut!!

dilluns, 10 de juliol del 2006

Panellet dels Estudiants

El soparet fresquet en la placeta de Sant Blai, va ser la sorpresa refrescant de la nit, el sopar no va estar mal i després de veure quatre estudiants en guerrilla desfilar, ens vam atrinxerar en les Coves on ja havia quedat instituïda la nit de la mentira. Allí va vindre nousseb i el seu logotip, Congo i el seu bombonet i el propòsit de transgredir la dinàmica dels sainets festers. Digueu-nos agossarats!!
Concert de Bob Dylan a Vivers



Calor sufocant, brises de mar inexistents i entrada amb preu més que generós són el coctel d'ingredients amb que Bob Dylan va eixir a l'escenari de Vivers. El recinte ple (tampoc era molt gran), amb gent de totes les edats (predominant de 40 en amunt) i personatges il·lustres com Bunbury que es deixaren caure pel concert. Repertori clàssic del mestre però canviant totalment la construcció de les cançons. Temes com 'Times are changing' irreconeixibles. Finalment, es va imposar la vessant més rockera de l'artiste i la gent vibrà amb els 'Like a rolling stone' o la versió de Hendrix 'All along the watchtower'. Per adreçar-se al personal, va estar molt distant només llançant un tímid 'gracias'. Supose que estan fets d'una altra pasta però hauria d'haver donat més de sí.
Samarretes contra qualsevol PAI



La coordinadora no-golf.org ha estampat unes samarretes continuant amb les accions encaminades a que no s'execute cap PAI al nostre poble. Costen 7€ iper aconseguir-les heu d'adreçar-vos a qualsevol membre de la Coordinadora. Jo ja la tinc!!

dijous, 6 de juliol del 2006

Té ous la cosa

Que sí!! què són les 8 del matí i ja estic tan ociós que tinc la necessitat vital de postejar alguna cosa. En este cas, un tema d'ous i canviar la cançó de la setmana que ja és la canço bimensual. Vaig a posar "Another Sunny Day" de Belle and Sebastian, una cançó vitalista i optimista. Ideal per a despertar en estes hores. A disfrutar-ho

dimarts, 4 de juliol del 2006

gatzara es posa de dol

A petició de wallace (per cert huí fan Braveheart), la comunitat gatzara emet un sentit condol a tota la gent afectada per la tragedia de Jesús. Passem els dies de vegades sense parar compte quan realment un segon de les nostres vides pot marcar aquestes per sempre.

En el nostre record!!!

dissabte, 1 de juliol del 2006

Nova sócia de la comunitat gatzara

Li diuen Noa i quin millor dia que ahir per a nàixer. Ha anat tot bé, tota la família descansa ja a casa i diuen que s'assembla a son pare. Ah!! i que ja ha vestit els colors del València. El tio wallace ja se n'ha encarregat d'això. Enhorabona!!
Pura porqueria

Si l'any passat va ser que se'ls va oblidar esmentar en el test en valencià que les preguntes errònies descontaven, enguany han anat un pas més enlla en la campanya de desprestigi cap a la nostra llengua. El test, malauradament, ha passat a ser indesxifrable. Tant, que vaig haver de pillar el test en castellà. En valencià era impossible entendre les coses. Havent rosaris, Mascalzones i Desafios i polos Blueberrys, qui vol un assessor lingüístic!!! M'avergonix ser valencià i que el capitost informàtic de l'administració que haja fet l'examen siga un redomat analfabet. A hores d'ara, estarà rascant-se els collons per la faena tan mal feta.