dimecres, 10 de gener del 2007

Gatzara ha de tindre la seua filà, encara que siga virtual

El dilatat bagatge fester del Turista no ens podia deixar de costat per aquestes dates i lluny de controversies musicals, s'ha decantat per un pas arriscat però que una vegada completat, ens omplirà de goig a tots els gatzis i simpatitzants. Clar que sí!! Una filà encara que siga virtual!! Els moros gatzaries/moros gatzarians és el que necessitem!!!

Això sí, tenim per davant una feina titànica: tria d'escut, tratge, local social, composició de la marxa mora "Als gatzis de Bocairent", triar entre la banda de Quatretondeta o la de Benilloba, tria de representants de la filà, creació d'un acte com el Piquet, Serafí, Mariner que ens identifique de la resta, portar el tratge embastat al Museu Fester.... Qualsevol iniciativa envieu-la a viugatzara@gmail.com (Nousseb, això últim va per tu!!)


L'assemblea de constitució tindrà lloc el 17 de febrer abans del sopar de germanor a un lloc encara per concretar. Si fa falta als Corrals, i de pas, em cuideu el jardilet!! (Actualització: Ja tenim ací el primer esboç enviat pel Turista. Ale xiquets, més coses!!)