dijous, 7 de maig del 2009

Festa Gatzara 2009

La conjura dels astres va fer que les 86000 visites foren les bones per tal d'aplegar-se a ca curigi i montar l'esperat aplec gatzarià. Entre rialles i menjar i beure a discreció va quedar clar que el blog a hores d'ara està estancat per la crisi dels contribuïdors i cal un gir de timó per tal de tornar almenys per la senda on hem estat caminant els últims anys.
Pel que fa al sopar triomfaren les disfresses de Conan el Guerrer amb una pellissa treballada i les xiquetes irreconeixibles!! de Bancaixa que amb una disfressa casolana van fer les delícies dels assistents (va!! una foteta que la disfressa es digna de premi!!!). Després de la picaeta, les pizzes i els esguitets, començàrem una romeria amb parada en la disco-mòbil del Groovy i la seua nova mampresa.
El final de la disco-mòbil ens va sorpendre cap a les 4 del matí i cadascú se'n va anar al seu cau. L'endemà als músics els esperava un sacrificat enregistrament i a d'altres una cremor de gola o un trancaço digne de grip A. Feu bondat que no queda res per a les 300.000 visites!!!



P.D. Este blog deixarà de ser públic en el termini de una setmana. Ací en Alcoi ja coneixen la meua vessant justiciera.
P.D.D. Per a la colla 'tudellera', quan vos fa un assaig el cap de setmana?