dimecres, 10 de febrer del 2010

Adéu Haloscan!!

Si accediu a la web dels comentaris que hem utilitzat durant els darrers anys, veureu que deixen de donar servei i aquest és el motiu per canviar momentàniament als comentaris predefinits de Blogger. Dic momentàniament perquè és un sistema de comentaris prou succeptible a rebre missatges spam i per això no podem descartar altres sistemes. Han sigut 7571 missatges que començaren un 8/11/2007 amb curigi (Algú s'ha fixat en l'evolució de les entrades a gatzara durant la setmana? Comença molt amunt i segueix un decreixement lineal. Si no hi ha polèmica gatzara no funciona...) i que han acabat amb Wallace preguntant per l'acte de L'Orxa. Els missatges els he recuperat en una còpia de seguretat i està a disposició de tots vosaltres adreçant un correu al compte de Gmail viugatzara. Seguirem informant!!

6 comentaris:

gatzara ha dit...

proveta de com ha d'anar

Víctor ha dit...

Que fulanà...

curigi ha dit...

Una gran fulanà, perquè el haloscan era la vida, molt fàcil i ràpid de comentar, ja saps gurú en açò si que jo no puc fer res, però busca un altre servidor de comentaris perquè este de blogger és una castanya.
Per cert, ja vas fent censura?

Pirata ha dit...

Ie xicons! com va la cosa!
L'orxa suspés per falta de gents. Sols vam asegurar la nostra estancia: Gurú, Nousseb Eli i Jo. Per tant la directora del centre ens ha dit que a l'alltra serà.
Au mariques!

gatzara ha dit...

no xe!! estava fent proves!!

curigi ha dit...

Els comentaris suprimits, es poden suprimir del tot, i així no canta tant.