dilluns, 15 de febrer del 2010

El xamelo, eixe gran desconegut
Després de més d'una decada practicant el tradicional joc del xàmelo, ja anava sent hora de rétre-li un merescut homenatge, i és que l'estampa ho diu tot, la serra de Mariola nevada al fons i nosaltres gaudint d'una vesprada de xamelo.
I es que el fet de guanyar o perdre és el de menys, que millor que passar una vesprada amb els amics, recordant anècdotes del cap de setmana anterior, i el que és millor, recordant batalletes de quant erem més menuts, i sobretot disfrutant amb el fil musical que es crea en mitat de les partides on tots a una recordem cançons perdudes en el record dels temps passats.
En definitiva una excusa per juntar-se totes les setmanes i passar una estona agradable, i a banda practicant un joc tradicional, tot i que parega que estigam davant d'una partida del millor billariste del món, Kasparov.

10 comentaris:

sentum ha dit...

Bestial!!!! Jo soc de Melina, encara que es poden presentar cançons de tota índole, sense dixar passar tots aquells epítets que ens dediquem els uns als altres i que si foren gravats, serien motiu per anar a un manicomi. Aixo si, no ho canvie per res. I que dir dels esguitets en Limoncello o els batuts d´alguns?

El Dandy ha dit...

Espectacular.....

La beguda espiritual es d'aquelles que resucita un mort (Crec que es de Mallorca). Ahhh, agraïr a tots els veins la pacencia que ens tenen, que lo raro es que no haja vingut més d'un amb l'escopeta carregà.

Anònim ha dit...

Molt bo

Wallace ha dit...

Confirme baixa per al proper dissabte el sopar del "sargento" als Suavo, tenim compromissos.

gatzara ha dit...

Lamente no haver-ho escrit abans jo després de la cridada teutona d'este matí de Wallace. Informe que Rafel i Dora de l'Alqueria fan un teatre al Mero a les 19:00 hores. Podríem fer comboi i després al maset... que us sembla?

gatzara ha dit...

èxit de convocatòria, sí senyor!!

sentum ha dit...

si, vulgarment es diu que s´ha passat de tú com de la mer...

de tota manera, jo no podré. Jo tinc jaleo moscateril

gatzara ha dit...

menys mal que heu passat de mi perquè el teatre és la setmana que ve. Ale, que vos en donen

El Dandy ha dit...

y to també...

wallace ha dit...

Gatzara no et puc deixar soles, de seguida perds els papers. Ja madurem ixa escapadeta.