divendres, 12 de febrer del 2010

SacrilegioMireu que he trobat en Calderano ...

14 comentaris:

Calaver ha dit...

Quan poses sacrilegio et referixes a les ulleres de Manolo, no?

pinki winki ha dit...

Les ulleres del Dandy sense comentaris. De Dandy

Yo faria més referencia a la gent que costa més vorela durant l'any i que la màgia de les festes fa que isquen de la cova.

Anònim ha dit...

Doncs jo faría més referencia a la trasa del cabo, jejejejj

Anònim ha dit...

a la foto hi ha gent que després durant totes les festes no se'ls va vore el pel....

Anònim ha dit...

Com van quedar les votacions a les diferents comparses per al canvit d les festes a fi d setmana?

gatzara ha dit...

en bocairent.net estan els resultats

twenty ha dit...

Menuda tana de Grau a Manolo...

Anònim ha dit...

Pareig ser que al final la gent entra en rao i camviarem les festes a fi de setmana. Sabeu que a la majoría de comparses han tingut mes baixes que altes. Influeig açò amb la data en que es celebren?

superfester ha dit...

Yo personalment pense que no té perque influenciar. La gent que es sent festera yo crec que per molt que visca fora continua pagant la festa i si té que vindre sols dos dies a festes, doncs ho ha i ja está. A part la festa que es paga a Bocairent no es gens cara comparada en altres llocs. Jo defenc que les festes han de celebrar-se quand caiguen com s'han fet tota la vida. ¿S'imaguineu un dia Sant Blai el 6 de febrer? a que no, doncs jo tampoc.

superfester ha dit...

Ahhh, i lo dels mosqueters a la retreta no es deuría de permitir. Que després de fer un "tallò" de més de mig hora fent esperar a tota la gent amb el fred que feia, que encara es claven amb la Junta i vulguen passar com a victimes em pareig molt fort.

barbafideuera ha dit...

jajaja!!! superfester!!! això que dius és el que algú vol fer creure per ahi!! i està molt enganyat!! ni nosaltres sóm víctimes ni estem enfadats en ningú cosa que si pareix que algú ho estiga amb nosaltres!!

curigi ha dit...

Jo si que m'imagine un dia de sant Blai un 6 de febrer. Si sant Antoni es celebra sempre el dissabte, sant Blai també pot celebrar-se sempre diumenge.

El Patriota ha dit...

Curigi aniràs a l'infern per dir això! jejeje

kkus asa2 ha dit...

Personalment opine, que estem a favor o no del canvi, es acceptar el que vote la majoria i acabar amb este debat, que no porta a cap lloc. Les Festes i la devoció a Sant Blai, continuaran igual (més que a molts es pese, que les festes tinguen el seu component religiós)