dilluns, 26 d’abril del 2010

Dos alumnes de l'institut guanyen un premi a la innovació

Dos alumnes del centre on treballe, el CIPFP Batoi d'Alcoi han guanyat el primer premi a la innovació per l'elaboració d'una pissarra digital amb elements comuns i molt més barats que no les solucions que la Conselleria està imposant actualment. L'altre dia al CEEI d'Alcoi els van donar un premi i la possibilitat de gaudir de les instal·lacions d'aquest organisme. Des d'ací la més sincera enhorabona pel reconeixement guanyat i per l'orgull de contar amb alumnes d'aquest tipus.


9 comentaris:

sentum ha dit...

"...i molt més barats que no les solucions que la Conselleria està imposant actualment".

En lo bé que haguera quedat la notícia sense esta "coletilla". Ara que, ben pensat, si no l´hagueres posat, no series tú, el meu irreductible Gatzara.

Sense acritud, però encara ofés per haver-te´n faltat en Baixauli.

Anònim ha dit...

Tu li dones classe?

gatzara ha dit...

a tots dos!!... i sobre les pissarres digitals potser siga exagerat el terme "imposar" però la diferència de costos entre una opció i l'altra és abismal. Ah i de faltar-me'n res, només que feia cara d'estrenyit i prou.

Wallace ha dit...

Ai amb la coletilla..., Enhorabona a tots 2.
No sabem si gastaran el Linum...

gatzara ha dit...

tu que creus animeta!!!!

Anònim ha dit...

Ja fa temps un institut de Santa Pola gasta un sistema nou,amb elements quotidians i que estan a l'abast de tots en la pàgina del Ministèri. Com que no dius quin sistema és ben be podrien haver-lo agafat com a seu este i penjar-se les medalles.

gatzara ha dit...

això de les medalles seria cosa del CEEI que és qui ho ha concedit

Anònim ha dit...

Però quin sistema és??

gatzara ha dit...

Em sembla que és multiplataforma i amb infrarrojos