dimecres, 28 d’abril del 2010

I tot això està ací per tu i per mi!!

Solatge fa una versió del Passenger de Iggy Pop ambientada en el barri medieval. Per favor, un concert en Coves ja! Ja tenim èxit de l'estiu per al panellet i Sant Agustí.

12 comentaris:

curigi ha dit...

Tu vindries a vore'l i despres de traka?

sentum ha dit...

tot no pot ser, curigi. Ho has d´entendre. anar a missa i repicar es massa, que despues passen les semanes sense vore´l.

Wallace ha dit...

AGUA PARA TODOS! Ahir el president del Barça va tornar a estar a l´altura del que sempre li s´espera. Mentre que L´Internazinale celebrava el pas a la Final de la Champions 2010 en el terreny de joc del Nou camp, que no es poca cosa, la directiva del millor equip de la temporada passada, no va tindre millor idea que malgastar aigua com si d´un camp de golf es tractara per traure de la gespa als jugadors que celebravan amb els tifosis italians aquest triomf.
Laporta el teua radicalisme de pancarta aen el futbol no pinta res de res. Enhorabona al equip blaugrana pel seu paper en la Champions 2010.

gatzara ha dit...

dis que sí wallace... jo aniria... quan us he fallat?

gatzara ha dit...

per cert, gaudiu demà a la nit per mi que he de velar en València

sentum ha dit...

totalment d´acord Wallace, este pancartero toca... està complint els seus ultims dies...afortunadament. Ara ja toca centrarse en lo mes important de la temporada: el Mundial!!! Figueres, ves preparant la terrasseta que allà anem, sempre en España!!!!

PD: Quan mos has fallat? Ultimament, ni se sabe!!!!

gatzara ha dit...

llengës baladrones!!

sentum ha dit...

baladronar es dir xorrades, i mosatros no en diem (als fets em remitisc)

Wallace ha dit...

Ale entreu al bulto cam si foreu xiquets,i que més dona, cadsacú fa el que creu o el que pot.

George Best ha dit...

Ie!! Sentum!! Ja renegues de la penya Abadia???
Recorda-te'n de l'esperit del "Prater" de Viena 2008!!!!

El clip ha dit...

Ie, gràcies pel post, a veure si en breu podem confirmar alguna data!!

sentum ha dit...

Tens tota la raó George!!! El Pràter-Ernst Happel ens va donar la glòria; L´Abadia va generar l´atmòsfera com els estadis "añejos" tipo Las LLanas de Sestao, Las Gaunas de Logronyo o el Muro de Zaro d´Avilés. I evidentment, s´haurà de tornar a patir a l´escenari de les grans fites. Allí estaré, posat de camiseta, com no!!!!