dimarts, 4 de maig del 2010

6 DE MAIG: CONSULTA POPULAR A LA COMUNITAT EDUCATIVA.


MOU-TE PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!

El proper dia 6 de maig de 2010, la Plataforma per l’Ensenyament Públic organitza una consulta popular a la comunitat educativa. L’objectiu d’aquesta consulta és donar a conéixer l’opinió de la comunitat educativa respecte a la política educativa de la Generalitat Valenciana i, en concret, del conseller d’educació Alejandro Font de Mora.

La proposta d’horari de la consulta és flexible, sobretot en els centres de secundària, i s’aconsella que en infantil i primària se celebre entre les 17h i 18h, coincidint amb l’eixida del centre per a facilitar que tota la comunitat educativa puga votar.

Poden participar totes les persones que pertanyen a la comunitat escolar, és a dir, professorat, pares i mares, alumnat a partir del segon cicle de secundària, personal no docent del centre i quantes persones ho desitgen.

Per a més informació: www.consultaplataforma.org


Descarrega't
la papereta



15 comentaris:

Wallace ha dit...

M´he quedat bocabadat, en sembla molt fort...Això de les consuñltes esta molt de moda.

Espere que si algún dia els sindicats pensen en defensar el treball dels 5 milions de parats que hi han a Espanya i no del molt honorable Garzón, el colectiu educatiu proteste contra la política económica del govern de la nació.

No vull que ho entengau com una critica, és una reflexió. de totes maneres si això supossa millorar endavant.

gatzara ha dit...

primerament deixar clar que la plataforma per l'ensenyament públic no només està integrada per sindicats... a banda hi ha representants de pares, alumnes o personal d'assistència auxiliar i els problemes denunciats amb aquesta consulta tenen un recorregut més llunyà que no la crisi actual. I clar que s'ha de reclamar a govern i sindicats a l'igual que a una oposició que està a l'aguait i a una patronal que té de capitost a un incapaç de posar ordre a casa seua. En un context així, només ens queda resar.

curigi ha dit...

No és que estiga de moda fer consultes, sinò que després d'haver fet nombroses concentracions, reunions amb el conseller on sempre dona llargues i després de cadascuna s'inventa un nou disparat sempre en perjudici per a l'alumnat, manifestacions i una vaga, que per cert, com passava fa uns anys, ha vingut acompanyada de represalies contra tots aquells que la vam fer, com ha sigut la concessió o no de les comissions de servei, que més es pot fer per a que aquest senyor atenga als qui de veritat entenen d'educació?

De veritat creeu que ho està fent be?

Creeu que ho fem per que és del PP?

Hi ha que obrir un poc els ulls i vore el que passa a la realitat, a l'igual que nosaltres veem que Espanya se'n va a pique sinò s'agafen mesures, però això de que el colectiu educatiu proteste, evidentment quan algu/ns proposen alguna protesta que ajude a alleugerir la crisi d'Espanya és clar que ho recolzarem, si de veritat te fonaments, així que espere que la resta també recolze esta consulta que és pel be "recorde" dels xiquets i xiquetes en edat escolar.

Wallace ha dit...

Molt bé amics, pense que inclús podem possar punts en comú.

Gatzara, els sindicats estan fent aigua per tots els costats, com si estigueren en un altre país, i això és una realitat palpable.

Respecte a la patronal, si el referixes al seu President esta clar que no sap per on va, però desgraciadament la realitat està en eixos propietaris de xicotets negocis amb 15 - 20 treballadors que no podem fer front a les seues emergencies económiques i tenen que tancar la porta, en eixos negocis és on radica el dinamisme d´una nació, i ajudar-los per a que?

No serà per que mane el PP, però vos motiva encara més.

Ai jo ja estic resant, a vore que pasa amb les nostres pensions amics... Qui serà després de Grécia... per favor resem tots.

gatzara ha dit...

home!! posar-se a plantejar realitats palpables dis-me tu quina negociació pot haver amb la jerarquia empresarial quan planteja contractes per als joves amb acomiadament gratuït i abaratiment del comiat com eixos de la seua negociació. No vaig a ser jo qui pose la mà en el foc per els sindicats però no els queda molt més que deixar-se fer la bandera del Japó.

I ja et dic que el mateix entusiasme em provoca el Govern que els que demanen eleccions anticipades... i es que hienes sempre han d'haver-ne per menjar-se la "carronya"

Wallce ha dit...

Això s´anomena política, cal dir-ho ben clar.

^Preix que et semble bé la jubilació als 67 any o la pujada de l´IVA al 18%, això no és injusticía.

gatzara ha dit...

sobre el que em preguntes ja ho parlem... crec estem vorejant el tema que ens ha plantejat curigi i es que tot en esta vida no pot ser roin: La Generalitat Valenciana ha admès el títol de Filologia Catalana com requisit lingüístic per optar a les oposicions d'enguany. Li ha costat unes tropecentes sentències en contra però a la fi, ha pegat "cabota"... Visca la unitat de la llengua recolzada pel Govern Valencià!!

Anònim ha dit...

savies reflexions,si senyor.
les consultes i l´enfrontament al servici de la crisi.crisi es oportunitat per politics,chuplatintes,nuevos ricos i demes fills de mala mare que s´aprofiten de la desesperacio dels altres.
vocacio i treball desinteresat es el que fa falta per tirar endavant.que ningu fullga fer pseudopolitica pels demes,que aixo es mentida.politica ,politica es, interes i nomes interes personal.
vocacio i sentit comu per favor

Anònim ha dit...

Menys mal que l´altre dia la Pajín va reconeixer al valencià com a llengua oficial

Anònim ha dit...

La pajín, si la que s´ha mare vol tornar a formar part del grup socialista de Benidorm.

wallace ha dit...

Que guapo, ací falta Sentum.

Anònim ha dit...

A mí todas las opiniones que estais aportando me parecen muy bien y respetables. Pero solo voy a formular una pregunta muy sencilla. ¿No es mucha casualidad que el país que ha entrado en quiebra técnica (Grecia) y los que están a punto de entrar España, Portugal e Irlanda estan gobernandos por partidos de Izquierda? Que casualidad ehhh...

sentum ha dit...

Sentum ja està ací, però com no vaig a convencer a ningú del meu parer (Gatzara, paraula que va per tu), ni van a convencer-me al respecte, he decidit respectar tot lo parlat i au.

gatzara ha dit...

Totalment d'acord sentum, no és el lloc ni la manera. Ens veiem en el panellet!!

sentum ha dit...

Upps, crec que la frase meua que està entre parentesi, llegida be, no té el context que jo volia, Gatzara. L´objectiu era que vegeres que havia utilitzat la paraula "parer", gens habitual al meu vocabulari, com ja saps. Però dona la impresio que estic dient "Paraula que va per tu l´opinio que acabe de donar". No va per ahi, que conste. Espere que el malentes quede solucionat.

Saluditos!!!!