divendres, 21 de maig del 2010

Necessitem un punt d'inflexió

Ni escrivim ni s'ajuntem i els panellets semblen oasis en un desert... l'entorn ens aboca a la desídia però cal un repunt, alguna cosa excepcional... per això us propose fer la via verda del Serpis el proper diumenge 30 de maig amb les dolçaines i les baquetes a l'esquena. D'esta manera farem germanor i allí on parem ens farem presents en les nostres tocatetes bé siga Gaianes, Beniarres o Villalonga. Imagine ja eixe tàndem tallant l'aire com un ganivet a la mantequilla. I si no es pot, ho plantegem per a després dels Suavos i de Solatge. Què us sembla?

12 comentaris:

sentum ha dit...

Xitiminihuini!!! Jo. ixe finde, si Déu vol, estaré de viatge, aixina que no aniré. Curigi, haureu de baixar vosatros a Onti. Saludos.

gatzara ha dit...

Maedeu!! crec que sí farem el requis cant in pacem!!

Anònim ha dit...

Crec que seria millor montar un dinar o un sopar.

Stinegra

sentum ha dit...

requiescant in pacem, gatzara!!! Les savies lliçons de Felix Gay em van servir per algo...Jo lo de la bici, no ho veig, pero dur tabal i dolçaina per a quan parem, menos encara (això pot suposar un impacte medi ambiental d´imprevisibles consequències per a la flora i fauna de la Vall i la Safor)!!!

Sense acritud, com sempre

cyter

Anònim ha dit...

Yo estoy con Sentum...

Si se trata de recuperar el contacto perdido, veo mas adecuado hacer un esfuerzo por hacer una comida o cena al menos una vez al mes molestándonos en que todos lo sepan y procurando asistir cuantos mas mejor.

Si hacemos de unas aficiones personales el motivo de la reunión conseguiremos que todo aquel que no la comparta pase de ir.(Gatzara no todos comparten tu ecologismo a ultranza o tu gusto por la música de "xirimita" y "tabal")

Es loable tu intento Gatzara, pero imagínate que alguien propone una reunión de amigos para ir a una concentración motera (¿tu irias?) o para hacer un torneo de 24 horas de tenis o de xamelo...

Creo que una buena cena o comida (eso nos gusta a todos) y esforzarnos por que esta tenga cierta periodicidad es la mejor manera.

Un saludo

El Turista Fallero

Anònim ha dit...

Gurú..

Igual me he colado y te refieres solo al los miembros de Gatzara's Tudell (en ese caso si compartireis el gusto por la xirimita)...

De todos modos os recomiendo una cena como mejor manera de reuniros y de paso hago extensible al resto de amigos la conveniencia de juntarnos mas...

Un saludo

El Turista Fallero.

curigi ha dit...

Jo també crec millor fer un sopar.

Wallace ha dit...

Hola com va tot per ahi, prepaure-vos que per al proper panellet muntarem una rutlla, Curigi parla amb el crack de la city valenciana.

Ja vos conte.

gatzara ha dit...

Donat el clamor popular, està clar que hi haurà sopar... primer deixem passar el panellet... d'axavo poder de convocatòria que tinc!! Per cert, ve Greenwich al panellet o no?

sentum ha dit...

Zas...en toda la boca.

wallace ha dit...

La proposta és molt bona però ho deixem com a pretemporada de futbol al rogle.

Greenwich ha dit...

Ho sent de tot cor, pero enguany, no podré assistir a eixe tant desitjat moment com es el sopar de panellet i la correspondient desfilada ... es més encara no tinc clar que puga estar al Mig Any. Pero faré tot lo que estiga en la meua mà (com ja podeu imaginar). Aixó no vol dir que a partir de Juny, ens pugau trobar a Curigi (a pesar del retall salarial) i a mi per les tauletes de Les Coves. Crec que potser siga algo proper a lo que proposa el Turista Fallero(pero mes informal. jeje).

Greenwich