divendres, 14 de maig del 2010

Una altra de Font de Mora
Si tot país que vulga tindre una perspectiva de futur, ha de tindre una educació de qualitat, ací a València pareix ser que això no ho saben dins de la Conselleria. A tot el rastre de deproposits que ja he anomenat ací, ara des de la Conselleria volen reduir el nombre de grups d'ESO i Batxillerat en uns 310 grups als instituts, la qual cosa suposa que uns 600 professors/es interins passaran a les llistes de l'atur, i a banda també suposarà que hi hagen nombrosos grups de la ESO amb una ratio de més de 30 alumnes per aula, la qual cosa suposarà que l'educació dels xiquets es resentirà i molt, ja que si amb classes de 20-24 persones ja era molt complicat de mantindre l'orde i aconseguir un clima d'estudi per a que els xiquets tragueren profit i aconseguiren una bona educació de cara al futur, ara va a ser una quimera.
Diners per a la fòrmula 1, copa Amèrica, Hípica, visita del Papa, Terres Mítiques, etc,etc si que hi ha, però per al que realment importa s'escatima, i el que és pitjor, pareix ser que la societat no es conscient d'estes coses, perquè despres se'ls ompli la boca al parlar de les coses que estan fent-se a la Calamitat Valenciana.
Per a més informació:
Levante-emv
FETE-UGT

16 comentaris:

calaver ha dit...

De p... pena

sentum ha dit...

Ché, pues jo quan estudiava a l´EGB i a l´insti erem una mitjana de 30 i... a classe i no veig que fora un problema ni de qualitat d´estudi ni d´espai. Si de cas, hauria que mirar per què l´autoritat del professor ha disminuit, perquè a la nostra època, el profe o el mestre era intocable. Serà que ara això ja no importa tant? I a la fi, sempre s´acaba confonent "la velocidad con el tocino", i apareixent Terra Mítica, F1 i demés.

Per cert, on està ZP, 3 dies després? Jo soles pregunte, sense acritud

sentum ha dit...

aixo si, el dumenge, paelleta, mojito i patxaran per dir adeu a la temporada!!!!!

curigi ha dit...

M'agradaria que entrares a una aula de la ESO en estos moments, de fa 10 anys a ara no hi ha ni punt de comparació.

curigi ha dit...

Ah, i recorde que el deute del València CF també l'estem pagant tots. No serà més important l'educació que el València CF?

sentum ha dit...

si, supose que tens raó en això, pero repetisc; no sera que no s´ha volgut mantindre l´autoritat del mestre i ara tot ha de ser comprensió, món de fantasia, drets i mes drets...I les obligacions dels alumnes, on están. Menys beques gubernamentals i autonomiques per a que els guiris vinguen a ferse cerveses i mes pressió per a que els estudiants facen el que toca, es a dir, estudiar.

curigi ha dit...

Ojala passe això.

Wallace ha dit...

El bisturi ja ha arribat a tots i ja deiem fa uns dies que resarem però pocs han fet cas.

Molt encertat el raonament de Sentum de les beques Erasmus que ben pocs les aprofiten...

Esta clar que la messura de reduir el col.lectiu educatiu potser no siga la millor opció, però desgraciadament les cues de l´atur van creixen cada dia d´obres, fontaners, advocats etc.. i per que no hem possat el crit en el cel abans, una mica tard i injust no vos sembla. Recorde una professora d´història que possava ben rectes a més de 40 alumnes a l´Institut i ningú en tenia prou de questionar la seua autoritat, i estaven en COU, algú ho recordarà per que tanpoc fa tant de temps...doncs alguna cosa fa aigues, segurament la confiança que depositaven els nostres pares en els professors era molt important, i els tenia igual que estiguera Font de Mora, Lerma o Ciprià.

"Calamitat Valenciana", això és una simpleria molt barata. El millor valor de la democràcia és respectar la opinió de la majoria i pense que el govern valencià està per la voluntat del poble, al igual que el PSOE està al govern de la nació, i de segur que estes dues realitats no deixà contents a tots.

curigi ha dit...

Continue dient, que vos convide a entrar a una classe de la ESO en estos moments, no sabeu de quina realitat estem parlant, i això de no posar el crit en el cel abans, crec que no recordes que ja fa molt de temps que estem lluitant per l'educació del País Valencià, amb manifestacions i vagues en favor de l'ensenyament, el que passa és que des del govern valencià prefereixen mirar cap a un altre lloc i no fer cas a una realitat que els seus fills probablement no patisquen.

Wallace ha dit...

Si deixarem de banda banderetes i tonteries que sempre apareixen, i anarem tots junts seria millor per a tots.

sentum ha dit...

Però per què a les manifestacions sempre apareixen tenyides de banderes i pancartes que res tenen que vore amb el que es vol manifestar...? jo crec que es perque no es busca la solucio, es busca la crítica a Govern, siga autonòmic o nacional...i aixina, poca construcció es farà.

curigi ha dit...

S'heu parat alguna volta a llegir les reivindicacions que des de fa molts anys estem demanant.
I per si vos serveix d'alguna cosa, si estes barbaritats les fera un govern d'esquerra també ho criticaria, i si penseu que no es que em coneixeu ben poc.

wallace ha dit...

Ei Tete que no va res per tu, jo entenc que açò és un simple debat on cadascú opina lliurement amb una argumentació, i tambvé saps que no escriuría mai res que puga molestarte.

sentum ha dit...

exacte, que ja se qui eres i que no et cases en ningú!!!! nomes faltaria que anara per tu, rantamplan. Va pels politics, verdadera pesta de la nostra societat. A les 20.15 passe per tu, i prohibit xarrar d´este tema!!!!

curigi ha dit...

El que m'agradaria es que de quan en quan, al igual que jo se reconeixer els errors dels partits d'esquerres, vosaltres també reconeguereu destarifos que clamen al cel i sobretot de persones que tene en les seues mans el nostre futur i el dels futurs ciutadans.

Anònim ha dit...

aquest concert de musica no amansa ninguna fera ,xicons...
veig que seguiu fent practiques de becaris politics,vos desitge sort ,pero no enganyareu ningu: vos continue demanant vocacio al vostre treball i no penseu tant en tindre una altra pagueta extra com a politics que ens salven de tot, i de res.
...jo dic noo!,diguem noo!,nosaltres no som d´eixe moon..

...la taronja no funciona...

...hoy puede ser un gran dia,duro con el,..
aixo si que son musiques compromeses i desinteresades