dimecres, 30 de juny del 2010

Hi haurà que comprar més cerveses.
No hi ha millor remei per fer que les caloroses setmanes prèvies a les vacances es facen més curtes un bon Mundial de futbol i unes bones cerveses veien com juga Espanya. I es que a banda de patir, en gran part degut als mitjans de comunicació madrilenys que s'encaboten en que el "niño" i Xabi Alonso han de ser titulars si o si, sense tindre en compte el seu rendiment, i que a Pantunflo li tarda a fer contacte la neurona per tal de vore els canvis (Ahir va ser una excepció i molt bona) , les vesprades-nits a la penya abadia s'han convertit en un punt de reunió on cap tot el món i on es viu de manera desenfadada el futbol, llevat que a algú li s'ocorrega cantar un gol abans de que el baló entre, amb un gran ambient i que esperem que continue fins el dia 11 de juliol, la qual cosa significaria un fet històric i que crec que és el moment de guanyar, ja que des del meu punt de vista tardarem en vore una altra selecció amb el talent que te esta generació.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

lamentables els comentaris a tele 5, que poc profesionals, com si estigueren cadascú a sa casa, nefast!!!
Camacho patata!

calaver ha dit...

Es cert, oportunitat com esta serà dificil que es torne a repetir. Ah, i el dissabte El niño segur altra vegada, ja que "poco a poco va mejorando". Pues que millore en sa casa, que açò es el Mundial, no les 12 hores.

I el dissabte em sembla que el maset que no tinga tele es quedarà desert

Wallace ha dit...

Visaca El "Padre Marchena"

sentum ha dit...

Ai senyor, Krusty el payaso, o Don Pantuflo, l´entranyable pare de Zipi i Zape, ens farà morir d´un infarto. Es una oportunitat única. No vull parlar de semis. Cal guanyar i patir davant Paraguai i despres ja vorem (però jo em demane Argentina. Guanyar-li a Maradona deu ser la llet. Perdre també deu ser lleig, però si no juguem contra ells, mai ho sabrem). I antes d´aixo, cal rematar als guaranís (que ja no està Chilavert, ni Benitez, per favor!!!).

Vinga, que podem!!!

George Best ha dit...

Curigi, tens quimera o què?
Jo tinc un pàlpit ...

curigi ha dit...

Gol de Villa en la segona part i a apretar el culet altra volta. Però entre setmana segur que tornem a obrir la penya.

George Best ha dit...

Sentum, ja podem estar tranquils ... HI HA QUIMERA!!!

sentum ha dit...

La quimera s´ha fet realitat. I passarà a la història!!!! Ara, sincerament, ens toca passar-ho be el dimecres...i que siga el que el destí ens tinga preparat

sentum ha dit...

La meua aposta, en el cor i el cap, va pel 3 a 2 al nostre favor. Marcarà el Guaje, i algún defensa. Silva jugará i junt a Iniesta i Xavi, serà decissiu.

I assistirem al millor partit que s´ha vist mai en molt de temps.

Let´s go!!!!