dijous, 10 de juny del 2010

Mundial Sudafrica 2010
Per a tots aquells als que no els agrade el futbol, el Mundial no els dirà res, però la resta de mortals als que la televisió no els agrada ja que no fan cap programa amb trellat, i sobretot aquells convalecients de grips i enfermetats que han de reposar, el fet de que hi haja un Mundial, ens fa que les setmanes passen més de pressa fins arrivar a les vacances. Ja sabeu que molt fanàtic d'Espanya no soc, però ja que es complicat reunir-se els amics, els partits de la selecció seran una bona excusa per passar una estona junts.

9 comentaris:

sentum ha dit...

Bravo Curigi. Sempre pots dir que quan marca Espanya dius: "Gol!" (com uno que jo se).

calaver ha dit...

Els Mundials son com els jocs olímpics, que veus tot lo que posen, dona igual qui jugue. Ens espera un mes interesant, i a vore si per fi guanyem, que ja va tocant.

gatzara ha dit...

em confesse desertor de la maria antonieta i dels diumenges futbolers ja fa molt de temps... no demane luxes, és més, no estic en disposició de demanar massa coses. No obstant això, només vull un lloguet on passar un bon ratet amb la panxa contenta i la gola a remulla.

Wallace ha dit...

Un mes de Futbol i gaudint de la companyia dels amics, que de puta mare.
Si hi ha titol Kempes baixarà la barrera com les vesprades viscudes a l´Olimpo dels triomfadors.

El_Dandy ha dit...

Yo ya tinc la "Señideta" amb el nº10 darrere preparà, esperant pa que li lleve les telarañes.

Anònim ha dit...

A ver si esta vez hay suerte y no nos hechan a la primera de cambio como siempre. Lo que yo veo es que hay una euforia muy grande y vamos muy confiados, lo cual no es bueno y lo pagaremos...

Anònim ha dit...

A la fí, fracas total i a consolar-se amb que la culpa va ser de l'arbit o dels jutges de línea que no van veure un clar fora de joc.

wallace ha dit...

Done Igual: I que viva España... Sentum com estàs?

sentum ha dit...

estic preparat!!! Esperançat de que pugam fer un gran Mundial, pero sempre amb els peus en terra. Es bo recordar a Tassotti, Al Ghandour, Francia fa 4 anys, Stojkovic, La seleccio de Clemente amb Raul,... i tantes i tantes decepcions. Som campeons d´europa, pero no hem fet res als Mundials. Però soc optimiste. No obstant, si arribem, octaus i quarts seran el punt d´inflexió. Si els passem, alçarem la Copa. Del Bosque, no inventes!!! I recorda el que va passar l´any passat amb EE.UU.!!! Tots amb la Sel.lecció Espanyola