dilluns, 17 de gener del 2011

22-G: Tot el món a votar
El post fester d'este any no és més que fer una crida per a que tots els festers amb dret a vot vagen el proper dissabte 22 de gener a la seu de la junta de festes fins a les 20.00 h a dipositar el seu vot referent a la CONSULTA (No vinculant) al voltant del canvi de dates de les festes.

El resultat és molt important, però encara és més que aquest es produesca amb la major participació possible, així que des d'ací la única cosa que demane és una participació MASSIVA i per a que el resultat d'esta consulta siga realment representativa del que el món fester opina.

ÀNIM I SORT

7 comentaris:

curigi ha dit...

M'agradaria que llegireu l'article d'opinió del nostre amic Calabuig a Bocairent.net: A propòsit de la festa.
Una gran reflexió.

George Best ha dit...

A mi m'agradaria que siga quin siga el resultat de la consulta que posaren un punt i seguit en la polèmica. Que tingem les festes en pau i el 7 de febrer que es reprenga el debat.

Anònim ha dit...

Després de totes les discusions per la red, George, veig que has entrat en raó.
Que la gent desideixa i ja està.
Bones festes a tots.
Javi.

Wallace ha dit...

Vos assegure que este debat entre el Si i el No ha acabat donant fàstic. Vore com als masets,al carrer o als bars la gent s´acalorava pensant que la seua opinió era la millor no ens du a ningú lloc, Però ara és el moment de gaudir, vore on dinem, quina obra ens tocàran o si la mare ja ha fet les pastes... això és Festa, així que ara tots els blogs i poble tenen que demostrar que estem de Festa , i si alguna persona vol ajudar a organitzar-la que ho diga.

George Best ha dit...

Hola Javi,

No estracta d'entrar en raó. Jo continue defensant la meua postura del NO. El problema està en que una cosa es defendre una opció i l'altra és entrar en desqualificacions que per la meua part crec que no entrat. Malauradament i si pegueu una volta per la xàrcia bocairentina, la majoria de les desqualificacions han vingut de part dels "anònims" defensors del SI.
Com va cantar Billy Joel ... "We didn't start the fire".

Anònim ha dit...

George crec que desqualificacions n'han hagut per part de les dos postures, no només mires el que ha fet una d'elles.

curigi ha dit...

Evidentment, desqualificacions hi ha per part de les dues opcions, però si se n'haveu adonat en aquest blog mai se desqualificat a ningú, i així seguirà.