dilluns, 10 de gener del 2011

Assaig fester
Ja que este any no hem fet ni sant silvesters ni trobades, encara que si alguna serenata que altra, es proposa fer un assaig fester per a la setmana que ve, el dia ja que mai ens posem d'acord el deixe per a que tot el món opine.

Espere la pronunciació de tots els membres, tant per dir el dia com per comfirmar assistència o no.
Si algú no es pronuncia s'entendrà que no pot acudir. El percussioniste do brazil no te cap problema amb les dates.

PD: Ja que este any no tinc pensat, de moment, fer cap article fester la meua proposta seria fer la PUBLICACIÓ el dimecres despres de Nadal, així la gent que viu i treballa al poble estaria en les mateixes condicions que la gent que treballa o estudia fora quan les festes cauen entre setmana.

21 comentaris:

curigi ha dit...

Per mi el dia ideal seria dimecres.

marina ha dit...

A mi em dona igual el dia. Si q aniré!

Vampiro ha dit...

i perquè la publicació dimecres i no dimarts? que com a tu no et ve bé el dimarts després de Nadal, ja tots s'hem d'adaptar a tu o q??
Tu podries fer un lema de l'estil dels del SÍ: "Festes en dimecres per a tots"

curigi ha dit...

Per mi el dimarts també estaria be, i el dilluns, dimecres, dijous o divendres. Mentre fora entre setmana per a mi seria bo, total no podria estar.

George Best ha dit...

Gràcies a ZP en poc de temps donarà igual quan caiguen, estarem tots aturats.

gatzara ha dit...

sospite que ja està coent-se l'article corrosiu de tots els anys i açò són només els entrants. Jo aniré al assaig i a la Publicació siga esta entre o en cap de setmana... qui alguna cosa vol, alguna cosa li costa.

gatzara ha dit...

pese m'ha oblidat que en ve bé demà dimecres l'assaig

curigi ha dit...

L'assaig no és per a DEMÂ sinò per a la setmana que ve, el que passa és que ho he posat amb temps per a que la gent tinga temps de contestar.

Per cert si algú es pensa que jo vull la publicació entre setmana està equivocat, simplement era una brometa per a donar vidilla a gatzara ja que fa temps que està un poc mort.

El que no puc negar és que vulga les festes el cap de setmana, si sant Blai vol i a la fi s'aconsegueix este canvi em voran apuntant-me a suavo eixe mateix dia, però si no es canviem desistisc d'apuntar-me a cap filà, seguiré com fins ara venint quatre ratos, aprofitant al màxim els 2 dies que puga estar i per sort a treballar la resta de dies.

gatzara ha dit...

curigi dixit!!

Wallace ha dit...

Tu mateix. l´opció d´apuntar-te és teua, ja saps que no compartisc ixa forma de ser fester, nosaltres hem passat nit inoblidables en Panellets, nits de Ciri, Caixes... i això també és festa, però la veritat no vullc polémica fes el cregues oportú, però la Festa per a mi és algo més, tal vegada un sentiment difícil d´explicar però que en fa tidre clar el que és per a mi les nostres festes.

La veritat és que hui en dia a molta gent li agradaria dir que no ve a Festes per que treballa.

curigi ha dit...

El motiu de tanta crispació entre els partidaris de canviar les dates de les festes i els que no l'has expressat tu molt be:
Els que volem el canvi tenim uns motius ben clars i que poden ser entesos per tot el món ja que volem poder assistir almenys a la mitat de festes i es ben comprensible el voler canviar-les, el que no vol dir que tothom estiga d'acord.
En canvi els arguments dels que no voleu canviar les festes tu ho has dit molt be, no saps explicar-los be i per això jo i la majoria de gent no enten el perquè de no voler canviar-les. Tal vegada si explicareu millor eixos motius continuaria sense compartir però almenys respectaria més eixa opinió.

Wallace ha dit...

El millor és el respecte esta clar, però els qui no volem el canvi de dates ho tenen molt clar, el que pasa és que a molts no els senta bé que apelem al pes de la tradició i les nostres costums i en definitiva a la nostra història com a poble, de seguida diuen que açò són xorrades, doncs bé si anem aixina pedran sentit moltes festes, a vore si generacions futures no sabem que celebrem el dia 9 d´Octubre.

Però no pasa res, el que en sap greu és que hi ha molta gent que després del dia 22 no sabra de que parlar.

curigi ha dit...

Molt be, ahí queda la teua resposta que evidentment no compartisc, però així m'agrada.

Ara ja parlant de debó, el POST tractava sobre la possibilitat de fer un ASSAIG FESTER la propera setmana, i de moment només hem comfirmat 3 membres, la RESTA com he posat al post significa que no vindrà, no?

Wallace ha dit...

Estimats a dis de hui no puc confirmar, però fixeu data i hora i si puc ahi estaré.

El xicon de València ve per al dissabte? Curigi vens a desfilar?

curigi ha dit...

Jo a desfilar no puc perquè tinc actuació, però el xicon de la capi es rumoreja que si que ve.

gatzara ha dit...

Greenwich ha confirmat la seua assistència fent una matxada característica de les seues de hui rebente i demà me'n torne al cap i casal per solventar mil quefers diaris. És la vida estressant de la capital, senyors!

George Best ha dit...

Quin xicon de València? Segons el Facebook teniu un altre xicon de València a la quadrilla ...

curigi ha dit...

Com que dec ser un dels pocs éssers humans que encara no tinc, ni tindré, facebook, eixe altre xicon de València puc tindre una lleugera idea de qui és, però espere que done ací la primícia.

gatzara ha dit...

si, si!!! crec que ja ha canviat fins i tot de sant i el celebrarà la setmana que ve per ser Sant Vicent Màrtir patró de València. I el que va fer les mol·laetes en Bocairent que se'n vaja a l'ample!! Membres de la comunitat vicentina local ja han expressat el seu malestar i confien en una rectificació de rumb immediata.

Wallace ha dit...

Bé açò pinta molt bé! abans vos recorde que els membres de CON-FUSIÓ tenim partit de lliga local de la Depor contra TST, a les 18.30 hores, cal fer exercici que venen dies carregadets, després la manta i al maset

sentum ha dit...

Com que el que es buscava era trobar-me, ja ho heu conseguit!! Se que vaig donar les oportunes explicacions al gurú, però no sabia que ací també estava coent-se una bona.

Al meu poble, ni tocar-me´l i bueno, a S.Vicent, el meu sant i al qui li professe una gran devoció, menys. He dit!!!

Respecte a l´altre tema, estic fins al gorro. No estic gens d´acord amb el rumb que ha pres la consulta, gens ni miqueta