dijous, 21 de juliol del 2011

Camps ha dimitit! Culpable o innocent?

Ahir de vesprada, el senyor Camps va dimitir del seu càrrec de President de la Generalitat Valenciana. Una dimissió demanada per molts, però inesperada per a quasi tots.

Esta dimissió el que fa es crear més dubtes sobre la seua innocència o culpabilitat, ja que si de veritat era innocent només tenia que afrontar el juí, sense cap necessitat de dimitir, i demostrar a tot el món la seua innocència.

Ara be, dimitir per centrar-se en demostrar que no havia fet res malament crea molts dubtes, més encara tenint en comte que Rafael Betoret i Victor Campos s'han declarat culpables.

En fi, esperem que esta dimissió, tant esperada per molts, afavorisca a tots els valencians i que el nou President de la Generalitat, com es sol dir, no ens faça bo a l'anterior.

7 comentaris:

sentum ha dit...

quedar-se al càrrec, i afrontar un pagament que equivalia a reconèixer que havia robat, haguera sigut fer-se un harakiri que li anava a durar 4 infernals anys.

Ara, sense cap pressió, pot dedicar-se en exclussiva, a demostrar, si pot, que és innocent. Però la Generalitat, no es vorà afectada.

Ja vorem si és o no culpable. El gest, en si, és lloable, i ja m´agradaria que altres, amb més evidències, feren el mateix. Però tinc clar que algunes opcions polítiques estan per damunt del bé i del mal i poden fer el que els vinga en gana, que ningú els demana compters.

Bon vent et guie, Francisco Camps.

curigi ha dit...

No tenia perquè fer el pagament, si no era culpable, i no tenia que dimitir si de veritat és innocent, simplement havia de continuar sent President de la Generalitat i enfrontar-se al juí per demostrar que és innocent.

gatzara ha dit...

li ha costat dos anys fer eixe gest però almenys semblem un poc més higiènics democràticament que els seguidors de Forza Italia. En alguna cosa s'hem de consolar. Ja no en queda ni Contador aplegant de groc a París.

Wallace ha dit...

Bona argumentació Sentum.

El Sr. camps ha dimitit,la justícia i el temps s´enarregarà de possar cadascú on calga. Els grups de l´opossició ja han vist el seu objectiu cumplit, ara és hora de que ens diguen ja alguna cosa constructiva i que canvien el seu discurs.

Intentarem confiar en una justícia que moltes vegades sembla injustícia, per que pareix que no actua amb contundéncia d´avant els casos sospitosos que envolten als considerats Barons del PSOE, tals com Chaves, Bono o el mateix Rubalcaba, esperarem aconteciments. Pel que respecta al Sr.Alarte, si és consequent amb el seu discurs tindrà que demanar la dimissió d´estos "capos" dels PSOE que pressumptament semblen estar untats fins al cap.I a vore si també reflexiona de d´avant nefasta estructura de organització que envolta al seu partit i que la ciutatdania valenciana tan castiga a les urnes. Com li va dir Rubalcava "... no hables más de los trajes que nos llevas al hoyo..."

En sap greu per l´estampadora de samarretes de la Senyoreta Oltra, ara que ja te al seu "Wanted" fora de la Presidència, trindrà que dir-nos ja alguna cosa més i no bucar soles portades als mitjans de comunicació per la seu vestimenta més propia de les verbenes d´estiu, Sr. Oltra Que opinina de l´edat de Jubilació als 67?

Doncs el qui la fa que la pague siga d´un partit o altre, però demanem responsabilitats també d´igual manera.

Twenty ha dit...

Respecte a Camps i la dimissió. Sols dir que si innocent perquè ha dimitit i va estar a punt, després de la traició de Costa, de pagar la multa i considerar-se culpable? Mal que els pese als seus votants, Camps ha sigut un puntal més del Gurtel. Qui la fa la paga. I si, té raó Wallace, a vorem si tots els corruptes, siguen del color que siguen, van a la pressó o paguen pelque han fet. La corrupció no enten de color polític i podem veure-ho a tots els partits, ningú pot criticar la corrupció perquè a qualsevol partit hi ha algú.

I, ara falta que Compromís, EU o PSOE presenen el seu projecte alternatiu al PP. Camps ha dimitit i ja no tenen de que parlar que no siga oposició.

Per últim, la samarreta de Oltra, que jo també tinc, es va fer quan va estar sense aparèixer per les Corts algunes sessions. Camps s'ha amagat en aquest tema, al igual que altres, i crec que va ser una idea més. També he de dir, que Oltra sols se la coneix per les samarretes i pels videos del youtube no pel seu programa.

Wallace ha dit...

Estimat Twenty, has vist ja tenim molts punts en comú.

Twenty ha dit...

Ja veig! Estic assustant-me i tot! ;)