dijous, 8 de desembre del 2011

JA HA ARRIBAT L'HORA
I es que després de molts anys sense acudir a un Certamen, L'Associació Unió Musical Bocairent s'ha fet endavant i el dissabte dia 10 de desembre de 2011 tornarà a participar-ne en un. En concret en el V Certamen internacional de bandes de música de Torrevella.
Han sigut uns mesos de molt d'esforç, treball i sacrifici ( qui anava a dir-me que despres de tants anys tornaria a estudiar clarinet a casa ) però l'experiència, de moment, ha valgut la pena.
Se'ns està fent molt dur, sobretot pel gran volum d'assajos que estem fent estes últimes setmanes, però esperem que el dissabte tot ens surta el millor possible. No se qui deia allò de "l'important és participar", dons te molta raó, ja que el fet de participar ens ha fet millorar el nivell musical de la banda, però no estaria de més aconseguir el millor premi possible, de fet és una competició.
Guanyem o no, el treball està fet i la il·lusió fins l'últim moment no ens la llevarà ningú.
Simplement espere que ens deitjeu la millor de les sorts possibles i que el poble de Bocairent torne a vibrar amb una nova gesta de la gent d'este poble.

9 comentaris:

Twenty ha dit...

Unio!!!!!!!!

gatzara ha dit...

Molta sort a la Unió en esta aventura apassionant i incerta!!! Tingueu-nos informats. Nosaltres també som de la Unio!!!!

curigi ha dit...

Gran paper el que va realitzar L'Associació Unió Musical Bocairent al V Certamen Internacional de bandes de Torrevella. Despres d'interpretar l'obra obligada "The Secret of the Hills" com mai ho haviem fet i deleitat a tot el món amb l'obra lliure "Libertadores", els músics ens vam quedar un poc decebuts pel 3r premi aconseguit, però son coses que podien passar i que ja teniem assumides, de fet al finalitzar la nostra actuació les cares de felicitat i satisfacció pel treball ben fet eren extraordinaries . Ara cal quedar-nos amb el gran treball que hem fet i que ens ha fet ser millor banda i seguir endavant amb nous projectes que tot no s'acaba amb el Certamen.
Cal donar l'enhorabona a la banda guanyadora d'Alaquas i a la segon classificada de Villafranqueza.

PD: Espere que el tercer premi aconseguit siga realment el que ens hem merescut per motius extrictament musicals i no ... , ja m'enteneu

curigi ha dit...

Per si algú te curiositat, que llisca els comentaris respecte al Certamen de Torrevella de la pàgina de Nuestras Bandas de Música ( http://www.nuestrasbandasdemusica.com/certamenes/noticias-de-certamenes/certamen-de-bandas-de-torrevieja/868-resultado-del-v-certamen-internacional-de-bandas-de-musica-de-torrevieja.html)

gatzara ha dit...

Maedeu!! quina merienda de... !!

Wallace ha dit...

De totes maneres, la més sincera enhorabona, de segur que el vostre sacrifici vos ha reforçat encara més si cal el vostre nivell.

Nosaltres seguirem gaudint de vosaltres, Gràcies.

gatzara ha dit...

Menció especial a la furgona d'una coneguda tenda de mobles que igual té la trobes en la Canyada en un teatre que té la trobes en Torrevella en un certament musical. Això és una furgona 'viatjà' i la resta són tonteries

sentum ha dit...

Vaja tela. I jo que pensava que el món de la música era una bassa d´oli...però saps que et dic, que segur que vau fer una gran actuació, no tinc la menor duda. I quan participes a un certamen d´estos, ja "va de soir" de teniu el nivell. Enhorabona!

George Best ha dit...

Sou molt grans! La cobertura del certamen per facebook i twitter va ser molt completa!