dimecres, 11 de gener del 2012

Més llenya al mono... que és de goma

De tots és coneguda la situació límit que ha viscut el centre de dia de l'Alzeihmer i que ara han conseguit millorar parcialment. I ara li toca a la Residència, a la qual tot Déu va anar a fer-se fotos en la seua rehabilitació i ara ja no s'acosta quasi ningú.

Lluny de polititzacions d'un color o d'un altre, la Residència és un patrimoni del poble i com a tal, tots els partits haurien de fer pinya per mantindre'l i millorar-lo.

Ací teniu la crida que fa Picolí:

http://bocairent.es/va/content/comunicat-de-lalcalde-sobre-la-residencia-sagrat-cor-de-jesus

2 comentaris:

Wallace ha dit...

Estic d'acord en el missatge de que hi ha que anar tots a una.

Però en vaig quedar molt gelat al vore que després de molts anys els Reis Mags quan van arribar al pont no van entrar a realitzar l'habitaul visita als nostres majors. l'any passat recorde que estaven les obres, però este any ....
Molts anys hem tingut la sort de poder col.laborar amb els Reis en la seua faena de repartir il.lsuió per les cases de Bocairent, i no oblidaré mai les cares d'alegria que tenien els majors de la Residència, enacara recorde ixes sensacions amb molta nostalgia.
Algú en pot dir alguna cosa al respecte?

gatzara ha dit...

No se res del que parles però entre una cosa i l'altra si em donaren a elegir, em quedaria sense dubte en solventar la del post. Potser els tres Reis aplegaren d'amagat a la Residència a portar reglais i il·lusió.