dilluns, 16 d’abril de 2012

Per fi ho han aconseguit
Després d'escoltar al ministre Wert:


  1. Augmentar del 10% al 20% el límit legal d'alumnes per aula (és a dir, incrementar el màxim d'estudiants per classe de 27 a 30 en primaria i de 33 a 36 en secundaria)
  2. No cobrir les baixes del professorat de menys de dues setmanes.
  3. Aplaçar el canvi previst dels cicles formatius de FP.
  4. Congelar o reduïr els complements salarials
  5. Donar la possibilitat als centres de batxillerat d'oferir només un tipus de batxillerat.
  6. Incrementar les hores de docència.
I el que és més greu, fer-nos a tots tontos, tenint la barra de dir que no es vora afectada la qualitat de l'ensenyament, amb 36 xiquets en molts casos de diferents nacionalitats, diferents ritmes d'aprenentatge, diferents nivells de motivació i diferents nivell de respecte cap a l'educació, si les classes són de 60 minuts, és impossible dedicar més de 2 minuts per xiquet, però en fi ara seran tot aplaudiments i la cançoneta de sempre de que si no anem a poder amb 36 xiquets, quan en molts casos són els mateixos pares que no poden ni amb un.
Era una cosa que tard o prompte tenia que ocòrrer, jo esperava que fora tard, però per fi s'han carregat l'ensenyament públic i el que és pitjor, que amb estes mesures possiblement s'estalvien molts diners però en un futur molt proper l'escola es convertirà en una guarderia de xiquets grans. Només de pensar-ho se'm posen els pels de punta, en fi, per definir al ministre Wert només em queda la famosa frase de Jaume Ortí: "Llaurador burro, queradilles grosses".

3 comentaris:

calaver ha dit...

Males noticies

gatzara ha dit...

A comparació de Gabilondo queda tant analfabet que només li queda donar-se a conèixer per almenys fer oblidar a l'anterior. Este home està sobrepassat!!

curigi ha dit...

Més desproposits, ara de la consellera d'educació de València: augmentar la ratio afavorirà la socialització dels alumnes. És clar, si ara parlaven entre 25, ara parlaran entre 35, diuen barbaritats i ens fan tontos a tota la població. I estos són els que dirigeixen el País.