dimarts, 13 de novembre de 2012

Alcoi ja ho ha fet

Ahir em vaig assabentar de que les festes de moros i cristians d'Alcoi per al 2013 les han canviades al cap de setmana, i és curiós, perquè pareix ser que ja fa temps que ho han decidit i ací al poble jo no he escoltat ningú que ho haja comentat, vaja. 

De fet les falles també s'ho estan plantejant, i com que és un poc precipitat, per Decret llei al País Valencià ens han donat el dilluns dia 18 festiu, per a que siga tot el cap de setmana de falles.

Poc a poc tots van evolucionant, tots no, hi ha un xicotet reducte a la Serra de Mariola, en el que pareix ser que hi ha una pòcima màgica anomenada Herbero i que fa a la gent d'este poble invencible cap al canvi. 

En fi ...

1 comentari:

gatzara ha dit...

vaja per davant que la tradició alcoiana no s'ha esvaït i la bona prova d'això és que les dones continuent considerant-se floreros malgrat la lluita de sectors de done si gent en general.

I com tot, la veritat és a mitges, és a dir contant que per a d'ells la trilogia és 22, 23 i 24, si alguns d'eixos tres dies cau en dissabte, llavors l'entrada es fa en dissabte. Si no, el 22 caiga com caiga. Per mi això és una opció hibrida.