dilluns, 2 d’abril del 2007

Toma que toma!! Xim pom, quidi pom!!
Bailaores, bailaoras!!! yo quiero que tu te muevas con esta buena rumbita!!! Així va començar una de les cançons més corejades pel grup de la Canillas. Prèviament, la nit havia començat amb l'actuació dels Mamajuana y las Arepas Latinas mentre nosaltres apuràvem l'últim tros de l'entrepà. Bona impressió dels de Ulldecona que barrejaven sense desentonar funkys amb rumbes, hip hop, reggaes etc.

Després d'aquestos, eixiren la Marina amb tota la banda on sobreixia la trompeta del Carlitos, qui feia d'ella el que volia. Van començar un poc freds, crec jo que amb sintonia amb l'oratge. Deixaren anar sultanas de merkaillo i algunes més fins que la primera tormenta seriosa va fer aparició. Després de mitja horeta de paronet, van tornar enxufadíssims i van revolucionar la plaça de Sant Jaume de Montcada. Es varen quedar amb tots fins que l'aigua va tornar per a quedar-se. Per continuar amb les puyetes, cal recordar que la cantant va enviar records fraternals al PP en general i a Rita en particular.
Tornant veníem discutint qui val més si Macaco o Ojos. Al final, et quedes amb els dos i tot arreglat. Per últim, remarcar la massiva assistència de gent de Bocairent i el boicoteig del festival per part d'un col·lectiu al que no se'ls va permetre participar (almenys això explicaven).

Aquest matí i per completar el cap de setmana musical, hem gaudit de la primera part del concert de la banda on nousseb, Pirata, Twenty i curigi participaven. Mitja hora abans i a causa de la meua mala memòria ja gaudia dels assajos finals i després juntament amb wallace hem escoltat la part dedicada a la recreacions dels contes dels Germans Grimm. Posteriorment i contra la meua voluntat, m'han segrestat per a fer-se un esguitet a les Coves. No he trobat ni força ni arguments per poder negar-me.

Us deixe amb el "Todo tiende" que inclou ritmes hindús i és la bomba: