dimarts, 15 de juny del 2004

El Síndic de Greuges es posa dur amb l'Ajuntament d'Alcoi

El Síndic no vol que l'ajuntament alcoià subvencione una associació com la de Sant Jordi que fomenta clarament el sexisme en la festa. Potser, se li hauria d'adreçar una queixa per a què també sancionara a la de Bocairent per la cremà de la Mahoma per intolerant i islamófoba. Estarem veient la llum del final del tunel?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Los trapos sucios se lavan en casa....Tal vez deberias exponer el tema en la filà primero, en la junta de Fiestas despues y ya como ultimo recurso plantearte ese tipo de acciones.

Pese a que yo no creo que sea tan grave lo de la mahoma...bueno, pues se que hay gente que no le parece bién y está en su derecho de exponerlo, pero eso sí, utilizando los cauces oficiales y en el orden que toca.

No creo que sea bueno para la fiesta montar un escandalo que sobrepase las fronteras del pueblo. (Me imagino un espectaculo bochornoso tipo la cofradia de pescadores del Palmar o asociaciones tipo Fonevol pregonando las miserias internas de la Fiesta por todos los medios o asociaciones de islamistas denunciando el caso por televisión).

Creo que lo mejor es arreglar y discutir el tema (si hay algo que arreglar) en las asociaciones del pueblo y no sacar la mierda a relucir.

La mujer en la fiesta de Bocairent se incorporó sin trauma excesivo (excepto para algún taliban de la época)y sobre todo sin escandalizar ni denunciar nada (Tomad nota Alcoyanos/as), hagamos lo mismo en el caso de la Mahoma si es que la mayoria de los festeros lo desea.

gatzara ha dit...

Totalment d'acord en què els draps bruts millor netejar-los a casa. Però quan l'estupidesa de l'Associació de Sant Jordi és fa crònica, els organismes públics han de vetlar per la igualtat entre sexes (ho fa fins i tot el Consell General del Poder Judicial en la llei contra la violència domèstica!!). I si això passa en una gran ciutat imagina't en un poblet on les discussions giren sobre si s'ha d'anar més depressa o més espai en l'Entrà o si es contracta o no a l'arquebisbe per la mòdica quantitat de 600 €. I pel que fa a l'acte de la Mahoma jo el considere omitible ja que no és fonamental en la festa i incívic per fer apologia de la lluita entre religions i no del seu diàleg constructiu

Anònim ha dit...

Si a mi me diesen 600 € por misa... me iba a hacer maaas beatooo!!!.

Anònim ha dit...

Jo per 300 € em tire el món per montera i faig tots els ciris i misses que puguen hi haure, també. Els Santos el tinc ja guanyat