divendres, 6 d’agost del 2004

Fins quan haurem de suportar el greuge comparatiu

A Josefa Ibáñez i Rafael Espí, un matrimoni d'Agullent (Vall d'Albaida) de 56 anys, se'ls ha negat la possibilitat d'adoptar una nena xinesa perquè a parer de la conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana tenen "dificultats en la comprensió verbal, ja que normalment s'expressen en valencià" i perquè "compten amb pocs recursos personals per assimilar continguts".(Diari Avui-06/08/04)

Que passa? Que la xiqueta ve de Xina ja castellanoparlant??

1 comentari:

Anònim ha dit...

... El matrimoni explica els cinc anys de calvari pels tràmits que han passat, i sobretot les humiliacions a què han estat sotmesos. Diu Josefa: "Ni amb tots els milions del món em podrien pagar el mal psicològic que ens han causat al meu home i a mi". No, Josefa, ningú no et donarà ni un ral, i encara hi haurà qui es vantarà d'haver-vos humiliat. Els qui així actuen, detesten qualsevol llengua que no sigui la castellana, en especial el català. L'any 1942, Franco va dir en un discurs davant las Camisas Viejas: "Para la gran obra de redención de un pueblo, el fanatismo y la intransigencia son indispensables cuando se encuentran en posesión de la verdad".
Només m'aconsola, en aquest ignominiós tropell, la felicitat que tindrà una encara desconeguda nena ucraïnesa amb uns pares com aquests d'Agullent...
(Diari Avui 07/08/2004)