La Stevia és una planta originària de Sud-amèrica que ja de temps immemorial és molt valorada per les tribus guaranís del Paraguai a l'hora de condimentar aliments i per les seues propietats curatives i d'edulcorant per persones amb problemes de diabetis o hipertensió. Malgrat tot això, a gran part d'Europa el seu ús està prohibit a causa dels interessos econòmics derivats de la venda de edulcorants artificials poc saludables com la sacarina o el aspartam. Fins a tal punt aplega tan lluny este control que a hores d'ara s'esta intentant controlar la difusió de la espècie mitjançant modificació genètica de manera que perda totes les seues propietats beneficioses. Podeu trobar més informació al blog del llaurador Josep Pàmies o en la web del moviment Slow Food de Lleida. A veure que pensen la colla d'anònims que eixen de tant en tant de la caverna on s'amaguen
2 comentaris:
Saps provocar com ningú. Que tio!!!
Me interessa molt aquest tema. Estic totalment a favor de la legalització d'aquest edulcorant alternatiu al sucre i molt més saludable. Gràcies
Publica un comentari a l'entrada