dimarts, 27 de març del 2012

De com es toquem la borla en Batoi

Demà de matí començarà la segona convocatòria d'un concurs regional de programació per a alumnes de cicles formatius. Com que procurem fer la menor feina possible, vorem com ix la cosa perquè el que s'ha fet des de febrer és poc més que configurar des de zero una nova aula, preparar imatges específiques per al concurs, desenvolupar i corregir problemes que seran interpretats per un jutge on-line, presentar el concurs a altres centres, buscar premis, patrocinadors, etc. Esta vesprada passejant amb les mans en les butxaques hem comprovat que per cadascun dels equips que s'han presentat hi ha un parell de PC's en cas que un puga fallar. Els dos equips guanyadors passaran a un concurs nacional per decidir quin és el campió. Resumint, que a Ciscar, Català i tota la quadrilla ni li aplegarà esta solfa, això sí, de segur que es farà la foto en juliol dins d'un centre per garantir que els mantes treballen i suen dins de les aules com ha de ser. Obviament tota esta faena gratuïta no té incentiu econòmic per als vagos que ho conduïxen, faltaria més... Valmor, Bankia i resta de paràsits necessiten més mamella que nosaltres. I així anem, refent aeroports inutilitzats mentre un projecte de col·laboració entre centres queda silenciat per tota la misèria ètica de la gent que ha balafiat a mans plenes i ara són els prohomens de l'austeritat. I encara hi ha gent que dijous no farà vaga!!

8 comentaris:

Wallace ha dit...

Collons tenim el morro calentet....
I si segur que demà hi ha gent que treballa, per que en esta sociatat plural podemn existir diferents formes de vore les coses.

gatzara ha dit...

Com creus que s'ha d'estar si per la tele ix un panxacontent dient per la televisió que has de treballar en estiu un període de temps que ja el treballes de fa anys amb la finalitat de desviar l'atenció de les porcaes que han fet i fan i així utiltzar-te com un cap de turc

gatzara ha dit...

o precaritzar la qualitat de l'ensenyament fent grups de classe més grans

gatzara ha dit...

o invertint en tecnologies molt cares que no deixen altre rèdit que la comissió que s'enduu el directiu de torn

gatzara ha dit...

o deixant a perdre mega edificis acabats d'estrenar que s'ha de mantindre com tot en esta vida

gatzara ha dit...

podria continuar però me n'he d'anar... per cert hui havia d'entrar a les 15:50 i estic ací des de les 8:40. Eixes hores extra les dóna per perdudes per a major glòria de la malfaeneria docent.

Wallace ha dit...

Acabe de parlar amb dos camioners autònoms que demà no ixiran a treballar per por que li foten la lluna o punxen les rodes, i ells volien treballar, així que perden uns dimers que els vindría molt bé. És correcto això? Per a mi no.

curigi ha dit...

En este post estem parlant d'educació i de com des de la Conselleria cada vegada que se li apreten i se'ls diuen les veritats i barbaritats que estan fent en l'ensenyament es trauen un decret, fant un manifest o unes declaracions per desviar l'atenció i tirar a la societat en contra d'el col·lectiu de professors, no ho oblidem, vital de cara al futur.

Però el realment penós és que la societat se n'alegra de cadascuna de les noves ocurrències que perjudiquen ja no a les codicions del professorat, sinò en el més preocupant que és l'educació dels fills d'eixes persones que se n'alegren.

Estic ja cansat d'escoltar la cansoneta de sempre, de que si som uns malfaeners, que si tenim moltes vacances, si cobrem una barbaritat, que si no podem amb 35 alumnes, que si el que fem no és treballar, ... I el que és més alarmant és que totes estes xarrades de bar els pares els fan davant dels seus fills i estos quant arriben a classe no tenen cap respecte a res, ni a professors, ni a companys de classe ni a ningú. Molt trist, però la gent de la única cosa que es preocupen no és de que el seu fill no estiga aprenent el que tocava, sinò de si jo faig més o menys hores a l'institut o si tinc moltes vacances, però la feina que tots nosaltres fem a casa preparant classes, corregint, fent cursos per tal de millorar, això no és faena. En fi el ceg é aquell que no vol vore.

I per cert, ací ningú s'ha definit en favor dels piquets No Informatius