dijous, 28 de juny del 2007

Les Agustines ja són del poble

Huí al tornar del curset de telefonia sobre IP m'he assabentat de la notícia de l'adquisició definitiva del monestir per part de l'església del poble. Recentment corria pel poble el rumor què l'operació era factible i hui finalment s'ha concretat. No ens eixirà debades però el convent es queda en mans de qui ha d'estar: del poble que l'ha estimat i conservat durant quasi cinc cents anys. Açò implica un èxit per al poble del qual destacaria dos aspectes:

el primer és que això constitueix un advertiment per a especuladors oportunistes on se'ls avisa de que amb nosaltres no ho tindran fàcil ni amb PAI's ni amb ermites

i el segon és que el poble és suficientment madur com per deixar de banda creences religioses i donar prioritat a l'interés comú de Bocairent.

Per això estem d'enhorabona i cal confiar en que l'ús que es farà d'aquest recinte serà el millor per a la gent del poble i que no hi haurà interessos particulars després de tot el que ha passat.

Per últim, reconèixer la tasca de la Comissió Pro-Monestir en el seu treball decidit per mantindre el patrimoni del poble. I dins d'ells fer menció especial a dos integrants de la nostra comunitat gatzara: wallace i kkus. Xicots!!! Som com som però és el mateix poble el que estimem!!